26 april 2019 Gebruikers online: 9
Agenda
Active creations

Pegasus kijkt weer naar boven

Geplaatst op: 5 november 2018

De mannen van Pegasus boekten een knappe 0-4 overwinning op directe concurrent Side-out uit Slagharen. De stand liegt er niet om, Pegasus staat op de voorlaatste plaats in de competitie en incasseerde na de eerste wedstrijd alleen nog maar nederlagen. In de beker wisten ze overigens wel te stunten.

De eerste set begon wat twijfelend. Er werd voorzichtig geserveerd en de punten moesten met vecht volleybal binnen gehaald worden. Beetje bij beetje knepen ze de mannen van Side-out uit. De set werd nipt gewonnen en de vibe was helemaal terug. Aanvallen liepen vloeiender en de afstemming van de spelverdeler stond op stand 10! Blokkeerders werden vaak gefopt en daardoor konden de aanvallers makkelijk scoren.

Ook de serve druk ging omhoog en de zwakke schakels waren gevonden. Toch klampte Side-out zich vast aan Pegasus, maar kon de tweede en derde set niet meer redden. De vierde set waren de Sluzigers er wel klaar mee met die spannende sets. Ze vlogen werkelijk op alles, geen bal werd er gemist en de ene smash naar de andere knalde op de vloer.

Een dikke 0-4 uitoverwinning en daarmee stijgen ze direct naar de 4e plek. Volgende week wacht Captains Kangaroe die één plek onder Pegasus staat. Kortom weer een belangrijke wedstrijd om aan te haken bij de top 3!

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice