21 november 2018 Gebruikers online: 23
Agenda
Active creations

Komend weekeinde Sint Maarten

Geplaatst op: 8 november 2018

11¬† november is de dag….maar vermoedelijk is de dag dit jaar op 10 november.¬†Sint Maarten valt namelijk op zondag en het lijkt erop dat de meeste ouders kiezen voor zaterdag op de traditionele gang naar de deuren op die dag te doen. Ook voorzitter Ivo Eenkhoorn van Buurtvereniging de Nieuwesluis kiest daarvoor, zo laat hij weten.

Vanuit de Herman Buismanlaan komt de oproep om die straat vooral niet over te slaan. Vorig jaar kwamen daar nauwelijks kinderen en enkele buurtbewoners vonden dat jammer. Ze zouden daarom dit jaar vaker de deurbel en uiteraard het vervolggezang willen horen.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aquaservice