Active creations

DESZ geeft voorsprong weg

Geplaatst op: 17 november 2018

Foto's Henk Kuik

DESZ kon zaterdagmiddag een 2-0 voorsprong tegen De Weide niet over de streep trekken. Uiteindelijk stond er een 3-3 gelijkspel op het scorebord. De Sluzigers speelden de laatste minuten met tien man, omdat Geertman met twee keer geel naar de kant moest.

Via een eigen doelpunt van de gasten en Etienne Moorman leek DESZ na een dik kwartier al op rozen te zitten. Na twee mooie kansen van Kamerling scoorde Benjamins echter ineens de 2-1. Na rust kwamen de Drenten uit een strafschop weer op gelijke hoogte, waarna Tom Kisjes zijn ploeg weer op voorsprong bracht. Dat bleek echter niet voldoende.

In de slotfase was er nog een dubieus moment toen De Weide hands leek te maken in het zestienmetergebied. De bal ging dit keer echter niet op de stip. Volgende week ontvangt DESZ de ongeslagen koploper Pelikaan S.