1 mei 2024 Gebruikers online: 23
Agenda
Active creations

Tafeltennissers maken zich op voor promotie

Geplaatst op: 26 november 2018

Het eerste seniorenteam van TTV Zwartsluis speelde de afgelopen twee maandagavonden thuis. Tegen Heino en NTC Leogang.  Het eerste team speelde een goede wedstrijd tegen het achste team van Heino. Het was al snel duidelijk dat het een grote zege zou worden. De drie spelers hadden het achteraf niet zo moeilijk als destijds in Heino.

Aan het eind van de avond was er maar één nederlaag. De eindstand was een 9-1 zege. De wedstrijd tegen NTC Leogang uit Nunspeet was een stuk zwaarder. In een gelijk opgaande wedstrijd waren er veel games met weinig verschil. De eindstand werd dan ook terecht 5-5 . Met nog één wedstrijd te gaan staat het eerste team van Zwartsluis 1 op de tweede plaats. Het team kan zich weer opmaken voor een competitie in de derde klasse.

Het tweede team speelde eerst in Genemuiden, tegen het derde team van GTC. Het tweede speelde die donderdagavond een lastige en zware wedstrijd. Het team van GTC doet nog mee om de eerste plaats. De drie spelers van Zwartsluis deden er alles aan om toch maar een paar punten mee terug te nemen. Helaas een winstpartij zat er niet in deze avond, dus een 10-0 nederlaag. Afgelopen vrijdag speelden zij in Ens. Tegen het tweede team van Smash-in kregen zij weer geen zicht op een zege. Toch was er wel spanning bij de spelers, want er moest een goed resultaat behaald worden om uitzicht te behouden op de vierde klasse. Helaas zij gingen met een 7-3 nederlaag naar huis.

Het derde team speelde eerst in Wijhe. Tegen het tweede team van Wijhe was er niet veel eer te behalen. Aan het eind van de avond was er een 10-0 nederlaag. Deze week speelden zij thuis tegen’s-Heerenbroek team 1. Helaas was er weer een nederlaag. Dit keer was de eindstand  7-3 voor de tegenstander. Door deze resultaten is er voor het derde team geen plaats meer in de vierde klasse. Het derde moet in het voorjaar proberen terug te komen vanuit de vijfde klasse.

Het vierde team speelde ook twee duels. Eerst thuis tegen koploper Batfighters uit Elburg. Het tweede team van Elburg was een maatje te groot voor het vierde van Zwartsluis. Regelmatig waren er meer games nodig om tot winst te komen.  Helaas lukte dit maar twee keer. De eindstand was dan ook een 8-2 nederlaag. In de uitwedstrijd tegen TT Zwolle, team 11 waren zij weer goed voor een mooie zege. De eindstand was een 7-3 overwinning.

 

DE JEUGD SPEELDE TWEE THUISWEDSTRIJDEN

Het eerste team moest tegen het eerste team van Smash ’70 uit Hattem spelen. In een mooie – en gelijk opgaande wedstrijd was het lang onzeker wie de winst zou behalen. Zwartsluis kwam op achterstand maar boog deze snel om. Tot de zevende partij stond Zwartsluis voor. De laatste drie wedstrijden gingen soms nipt verloren. De eindstand was een 6-4 nederlaag. De tweede wedstrijd was een kopie van de vorige, weer veel strijd. Maar aan het eind een 6-4 nederlaag tegen De Brug team 1 uit Apeldoorn.

Het tweede team speelde tegen het eerste team van Dronten. Tot het dubbelspel ging het gelijk op. Daarna nam Zwartsluis een voorsprong en stond deze niet meer af. Na een goede wedstrijd kon het tweede terug kijken op een mooi resultaat. De eindstand was een 6-4 zege. Deze week speelden zij tegen Staphorst team 3. Helaas was er dit keer niet veel winst te behalen. De eindstand was een 10-0 nederlaag.

Het derde team  speelde tegen het tweede team van Dronten. Ook dit was een mooie wedstrijd om te zien. De strijd was hevig, maar voor het team van Zwartsluis zat er niet meer in dan twee punten. De eindstand kwam dus uit op een 8-2 nederlaag. Ook zij speelden tegen een team van Staphorst. Het vierde van Staphorst was met 9-1 te sterk voor Zwartsluis 3.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice