19 juni 2019 Gebruikers online: 36
Agenda
Active creations

Mix-C team Pegasus pakt de titel

Geplaatst op: 9 december 2018

Foto's Henk Kuik

Het Pegasus mix-C team van volleybalvereniging Pegasus uit Zwartsluis heeft na 7 van de 10 te spelen wedstrijden het kampioenschap al binnen. Het team dat al meerdere jaren samen speelt heeft ook het mix C team van Rouveen met een ruime 3-0 verslagen.

De volleyballers zijn het afgelopen jaar, onder leiding van trainer Jan Kruimer en Hilda bakker, sterk vooruit gegaan. De tegenstanders dden tegen dit aanvallend spelend team weinig kans. Pegasus XC heeft hiermee promotie naar de eerste klasse binnen en gaat straks in de voorjaarscompetie de uitdaging aan in die eerste klasse XC.

Team foto

Vlnr achterste rij John Beens(sponsor), Maud Hidding, Kaylin Berghuis, Romee Vinke, Maud Bakker, Jan Kruimer (trainer/coach) en Hilda Bakker (trainer);  Voorste rij Marnick vsn de Belt, Lela Akkrama, Fleur Slurink en Annewil van de Linde

Gepubliceerd door Erik Driessen

Eén reactie op “Mix-C team Pegasus pakt de titel”

  1. Daniel Berghuis schreef:

    Terechte kampioene!! Gefeliciteerd!!

Aquaservice