19 juni 2019 Gebruikers online: 49
Agenda
Active creations

Talenten van DESZ pakken de titels

Geplaatst op: 15 december 2018

Tekst en foto's Henk Kuik

Onder koude omstandigheden werden zaterdagmorgen DESZ JO13-1 en DESZ JO15-1 kampioen in de najaarscompetitie. De jeugd onder 13-1 was te sterk voor Veno JO 13-1 en JO15-1 behaalde na een moeizame 1e helft de volle buit tegen St. WIJC JO15-1 G. Beide teams komen uit in de eerste klasse van de KNVB.

Bij een temperatuur onder nul lieten de pupillen van Albert Jan Overmars en Dimitri Kamerling er geen gras over groeien. Er werd meteen vol in de aanval gegaan tegen de tegenstander uit Vollenhove en halverwege de eerste helft werd er al ruim afstand genomen en na even goede tweede helft stond er een 12-0 winst op het scorebord van het hoofdveld van de Cingellanden en aldus kon door hoofd- estuurslid Herman Mones de beker uitgereikt worden aan de aanvoerder van de kampioenen.

Zo’n twee en een half uur later werd dezelfde beker door hoofdbestuurslid Robert Jan de Vries uitgereikt aan de aanvoerde van de JO15-1. Na een moeizame 1-0 in de eerste helft werd er toch nog ruim met 6-0 gewonnen van de voetballers en – sters uit De Wijk en IJhorst en waren er ook bloemen voor het trainerstrio Wesley en Wilco Volken en Robbert Elken, assistent scheidsrechter Bertwin Post en shirtsponsor Jumbo Kerssies.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice