15 juli 2019 Gebruikers online: 17
Agenda
Active creations

Van Schellen clubkampioen bij TTVZ

Geplaatst op: 20 december 2018

Tafeltennisvereniging Zwartsluis sloot het jaar af met de jaarlijkse kampioenschappen. Op de laatste maandagavond voor de kerst kwamen de leden van de TTV weer bij elkaar in de sporthal van het Agnietencollege. Hier konden zij de strijd met elkaar aangaan, maar vooral kijken hoe zij er onderling voorstonden.

Voor velen was de najaarscompetitie niet zo goed verlopen. Dus wilden zij wel eens zien of het aan hen lag of aan het sterker worden van de afdelingsklassen. Aan het eind van alle wedstrijden was er wel sprake van opluchting. De woorden: veel pech gehad deze competitie, vielen regelmatig. Deze avond waren er mooie wedstrijden te zien. De deelnemers waren door de wedstrijdleiding in twee poules verdeeld.

Hierna kon de strijd beginnen en die kwam er direct. Zo waren er games te zien van boven de 11 punten. Na de vele poule wedstrijden waarin er niet één speler zonder punten was, kwam de eindstand in de A poule op: 1-Jan Booij, 2-Roel Santbergen, 3-Wout van Dalfzen, 4-Joost de Graaf, 5-Tjalling Wijnia, 6-Gerwin van Dalfzen en 7-Harm Hageman. In de B poule was de eindstand, 1-John van Schellen, 2- Aldert Vegter, 3-Marc de Rijk, 4-Mark Smit, 5-Wietze Bakker en 6- Bianca Meijer.

Vervolgens mochten de spelers van het eerste team gaan uitmaken wie er naar de finale gingen. Aldert Vegter won in een verdedigende – en moeizaam partij van Jan Booij. John van Schellen wist met zijn manier van spelen, vanuit de tweede lijn Roel Santbergen uit de finale tehouden. In de strijd om de derde plaats wilden beide spelers de aanval zoeken. Dit gaf mooie punten te zien maar ook wel af en toe rare missers. Aan het eind was Roel de gelukkige winnaar van de derde prijs.

De finale tussen Aldert Vegter en John van Schellen was spannend. Geen van tweeën wilde risico nemen. Dus bleef het lang onzeker wie de hoofdprijs zou pakken. Toch was het John die de vorige kampioen onttroonde. Hierna gingen de leden nog even napraten en nagenieten van het afgelopen seizoen. In de hoop dat het verloren gegane terrein weer teruggewonnen kan worden in de volgende competitie.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice