19 juni 2019 Gebruikers online: 42
Agenda
Active creations

Kerstmix DESZ geen eindejaarsklapper

Geplaatst op: 28 december 2018

Tekst en foto's Henk Kuik

Traditioneel vind tussen de Kerstdagen en de jaarwisseling het Kerstmixvoetbaltoernooi bij DESZ plaatst. Voor de tweede jaar op rij vonden deze plaats in de buitenlucht op het hoofdveld van de voetbalvereniging.

Reden hiervoor is het feit dat het afhuren van de sporthal van het Agnietencollege te groot op de begroting van de voetbalvereniging rust. Daardoor ontbreekt de sfeer van het traditionele voetbaltoernooi in de hal zoals voorheen in de tennishal van Hotel Zwartewater met ook een avondsessie voor de seniorenafdeling.

Voor de ochtendsessie hadden zich 49 jongens en meisjes aangemeld en ’s middags traden er 36 spelers aan waaronder geen meisjes. Voor dat de prijzen, waaronder kindervuurwerk, uitgereikt werden aan de winnende teams waren er lekkere oliebollen, terwijl er tijdens de pauzes limonade werd uitgereikt.

Tot teleurstelling van de organisatie waren er slechts 15 aanmeldingen bij de senioren er werd er ’s avonds niet gespeeld.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice