20 juni 2019 Gebruikers online: 27
Agenda
Active creations

Alzheimer Trefpunt in De Sluuspoort

Geplaatst op: 7 januari 2019

Op maandag 21 januari is er weer een avond van het Alzheimer Trefpunt in Zwartewaterland. Onderwerp deze avond is ‘Oma, mag ik mijn pop terug?’.

Een avond met Mark Haayema, schrijver van het boek ‘Oma, mag ik mijn pop terug?’. Haayema maakt in zijn boek het zware onderwerp dementie op een luchtige en begrijpelijke manier bespreekbaar. De teksten zijn geschreven vanuit het oogpunt van Fien, een meisje van zes, die elke zondag met haar pop naar oma gaat. Hoe ze haar oma ziet is soms ontroerend, maar zeker ook humoristisch. Het boek laat zien hoe iemand met dementie achteruitgaat en de grip op het leven steeds meer verliest.

Deze  bijeenkomst is vrij toegankelijk voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, zorgverleners en andere belangstellenden. Er is een informatiestand met voorlichtingsmateriaal van Stichting Alzheimer Nederland.

De avond wordt gehouden in  Sluuspoort, Handelskade 25 in Zwartsluis. Het programma begint om 19.30 uur. Inloop met koffie/thee vanaf 19.00 uur. De entree en koffie/thee zijn gratis. Er is een collectebus voor vrijwillige bijdragen voor de organisatie van deze avonden.

Voor meer informatie: Stichting Alzheimer Trefpunt Kampen/Zwartewaterland, tel. 06 13014955, of e-mail kampen-zwartewaterland@alzheimertrefpunt.nl.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice