18 augustus 2019 Gebruikers online: 15
Agenda
Active creations

Rockabilly in ’t Botterhuus

Geplaatst op: 15 mei 2019

Vrijdag 31 mei organiseert ’t Botterhuus weer een muzikaal opwarmertje voor de Nacht van Zwartsluis.  Dit jaar is het podium voor ’69 Comeback Rock ’n Roll. Deze volvette Rockabillyband bestaat uit drie swingende en zingende mannen die in de traditionele samenstelling van gitaar, contrabas en drums de sixties doen herleven.

In dezelfde rauwe stijl moeten ook nummers van ver na 1960 er aan geloven. In elk live-optreden blaast de band met veel energie weer nieuw leven in klassiekers van bijvoorbeeld Amy Whinehouse, Johny Cash, Bruce Springsteen en Jimmy Hendrikx. De bandleden zijn Erik-Jan van de Worp (gitaar & zang), Erwin de Vries (contrabas & zang), Taco van Dijk (drums & zang ). Deze jongens doen in binnen en buitenland al menige kroeg op hun grondvesten schudden!

De toegang is gratis. Plaats: ’t Botterhuus, Mastenmakerstraat 17A, Zwartsluis.  Datum en tijd: 31 mei, aanvang 20.30 uur.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice