20 oktober 2019 Gebruikers online: 16
Agenda
Active creations

Next-Step klaar voor de kledingbingo

Geplaatst op: 5 juli 2019

NEXT – STEP Zwartsluis organiseert zaterdag 13 juli een kledingbingo op het terras van de VP. De volgend jaar 35 jaar bestaande winkel wil op een leuke en nieuwe manier aandacht vragen voor haar winkel. Als startend ondernemer aan de nieuwe sluis is Mariette van Daalen 34 jaar geleden begonnen met de winkel Prikke Beentje.

De stoffen, fournituren en kleding op maat zijn jarenlang een begrip in Zwartsluis tot de naald en kleding vakken op het voortgezet onderwijs niet meer gegeven werden. Dat was een reden voor Mariette om over te gaan op confectiekleding.
Met hele mooie merken als Helena Hart, Juffrouw Janssen , Sophia Perla s’ Oliver en veel meer is NEXT – STEP een begrip voor de regio en menig toerist die Zwartsluis aandoet.

Samen met partner John die de herenkleding voor zijn rekening neemt is NEXT – STEP niet meer weg te denken. “Maar je moet actief blijven en innoveren. Iets leuks of geks bedenken om aandacht te genereren. In een steeds veranderende markt moet je ook steeds nieuwe dingen uitvinden of proberen. Nu dus met een Nederlandse Primeur de Kleding Bingo”, aldus het duo.

Vanaf 16.00 uur start de bingo. Aansluitend is er voor ieder die dat wil een leuke feestavond met hapjes en kun je gebruik maken van een speciaal VP Bingo menu. De prijzen worden gegeven in kleding bonnen tot een prijzengeld van 2000,= euro. “Deze bonnen kun je zelf besteden aan wat je maar wilt , de allernieuwste dames of herenkleding of schoenen. We zien je graag zaterdag bij de bingo. En i.v.m. de beperkte ruimte meld je van tevoren even aan bij NEXT – STEP 0629184766.”

Gepubliceerd door Erik Driessen

Eén reactie op “Next-Step klaar voor de kledingbingo”

  1. janschraa schreef:

    ondernemen moet in je bloed zitten dat is al moeilijk genoeg

Aquaservice