20 oktober 2019 Gebruikers online: 14
Agenda
Active creations

Voetbalsucces voor Kinderopvang bij Marloes

Geplaatst op: 8 juli 2019

Afgelopen zaterdag werd het 7×7 toernooi in Meppel gespeeld. Kinderopvang bij Marloes is daar jaarlijks te vinden met twee teams, de vrouwen en de heren speelden voor de winst. De dames werden eerste, de heren verloren de finale.

Het damesteam bestond uit dames van SC Genemuiden 1.Tijdens de eerste wedstrijden werd al gelijk duidelijk dat het niveau verschil met de rest van de teams erg groot was, alleen de dames van Olde Veste kwamen in de buurt van het goed verzorgde voetbal van de dames uit Genemuiden, dit bleek dan ook in de spannende finale die erg gespeeld moest worden. De dames van Kinderopvang bij Marloes waren gebrand om de beker mee naar huis te nemen en na een overtuigend slotakkoord waarin de dames 3x scoorden was de einduitslag dan ook meer dan terecht, 0-3.

Alle zes de poulewedstrijden werden gewonnen en daardoor zijn de dames van Kinderopvang bij Marloes ook meer dan de terechte winnaar. Het winnende team bestond uit; Juulke Stoter, Daphne Bartelds, Thirza Hoekman, Willemijn Harms, Angela Meuleman, Danique Jansen, Hester Beens, Armanda Kolk, Annemarijn Verhoek, Ilona Meuleman. Leiders; Georgina Jansen, Esmee Lassche en Deborah Kisjes.

Heren

De heren gingen met vier overwinningen en twee gelijke spelen vanuit de poule naar de achtste finale. Bij de laatste zestien werd er overtuigend gewonnen met 6-1. Bij de laatste acht moesten er shoot-outs genomen worden om te bepalen wie er door ging. Ook hier kwam de opvang als winnaar uit de strijd. De halve finale werd vrij eenvoudig gewonnen, een 5-1 zege bracht Kinderopvang bij Marloes tot de terechte finale plek.

De finale werd gespeeld tegen EduSport uit Staphorst. “Bij Marloes” was de betere ploeg, kreeg de betere kansen maar maakte het niet af. Meerdere keren stond de paal en/of lat in de weg om de openingsgoal te maken. In slotfase van de finale kreeg de opvang de deksel op de neus, 0-1 door een counter van de  mannen uit Staphorst. Dit was ook tevens de eindstand. Waar de vrouwen er vandoor gingen met de volle buit, moesten de heren het doen met de tweede plaats.

Het team bestond uit: Renée Agterhuis, Karlo Naberman, Martijn van der Heide, Tom Kisjes, Arjan Krabbe, Nico Veldman, Mark de Haan, Kevin de Lange en William Jansen. Leider was Max van Dijk.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice