21 januari 2020 Gebruikers online: 20
Agenda
Active creations

Tafeltennisers beginnen met nederlaag

Geplaatst op: 9 september 2019

Deze week moesten de tafeltennissers hun eerste wedstrijd alweer spelen. De meeste spelers hadden nog geen balletje kunnen slaan.  De najaarscompetitie komt wel snel na de vakantie, maar de leden gingen met veel goede moed de strijd aan.

Het eerste team ging naar Kampen om tegen Kampenion team 7 te spelen. Aldert Vegter begon nog onzeker aan de wedstrijd, hij kwam met 2-0 in games achter. Daarna wist hij de rollen om te draaien en won. Jan Booij kwam er tegen de sterkste speler van Kampenion niet aan te pas. John van Schellen behaalde een gemakkelijke zege op oud Sluziger, Gert Lok.

Aldert Vegter kwam in zijn tweede wedstrijd niet tot winst. John Van Schellen wist  zijn tweede wedstrijd niet te winnen. Jan Booij zette beide teams weer naast elkaar met een mooie zege. John van Schellen had geen kans en verloor terecht. Aldert Vegter  haalde door een zege het vierde punt binnen. Jan Booij mocht proberen de eindwinst binnen te halen, maar helaas het zat er niet meer in. Zo moest Zwartsluis naar huis met een 5-4 nederlaag. Een gelijkspel zit er dit jaar niet meer in, want de afdeling heeft helaas besloten om het dubbelspel af te schaffen.

Het tweede team speelde in Elburg tegen Batfighters team 3. Het was een moeizame start maar aan het eind was er een 5-4 zege. Albert Mooiweer kwam tot één  keer winst. Invaller Kenneth van Dijk wist tot twee winstpartijen te komen. Christophe Meijer kwam ook twee keer tot winst.

Het derde team ging naar Zwolle om tegen TTZwolle team 9 te spelen. Gerwin van Dalfzen kwam tot één keer winst. Kenneth van Dijk kwam opnieuw tot tweer keer winst. Invaller Tjalling Wijnia kwam ook tot twee winstpartijen. De eindstand was een 5-4 zege.

Het vierde team speelde thuis tegen Smash-In team 2 uit Ens. Wietze Bakker en Harm Hageman kwamen niet tot winst. Wout van Dalfzen won één keer. De eindstand kwam op een 8-1 nederlaag uit.

Het vijfde team speelde tegen Smash ’70 team 7, uit Hattem. Invaller Thimo Smit kwam niet tot winst. Twan Ketelapper wist één keer te winnen. Edward de Wit won twee wedstrijden. De eindstand was een 6-3 nederlaag.

Het zesde team speelde tegen Hasselt team 1. Mark Smit, Simon l’Amie en Yannick Meijer wisten alle drie twee keer te winnen. De eindstand was een mooie 6-3 zege.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice