26 april 2024 Gebruikers online: 23
Agenda
Active creations

Ondernemers Belt-Schutsloot zoeken samenwerking

Geplaatst op: 23 juni 2017

Na jarenlange gesprekken daarover hebben ondernemers uit de recreatiesector in Belt-Schutsloot de krachten gebundeld. Ze hebben een samenwerkingsorgaan opgericht. De ondernemers vertegenwoordigen een aantal ondernemingen die actief zijn in de sector.

Hoofddoel van de samenwerking is het vestigen van de naam van Belt-Schutsloot in de markt, toegespitst op de vraag van de moderne recreant. Gedacht wordt aan een goede bewegwijzering, een informatieve website, arrangementsamenwerking en gezamenlijke deelname aan beurzen en koepelorganisaties.

“Midden in de verdere ontwikkeling van het Nationaal Park Weerribben Wieden ligt een te openen weg naar Belt-Schutsloot voor de – in dit mooie, maar kwetsbare gebied – passende toerist”, aldus initiatiefnemer Helmuth van de Belt.

De ondernemers hebben een dagelijks bestuur benoemd met Roel Schurink als extern voorzitter en Aline de Vos als extern secretaris. Van de Belt is zelf penningmeester.  Dit bestuur is al druk bezig met het inventariseren van mogelijkheden om snel een activiteitenplan te kunnen opzetten, in samenwerking met alle leden.

Ook worden er binnen het dorp en haar omgeving contacten gelegd met ondernemers en organisaties die verwant aan de recreatie werken.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice