5 mei 2024 Gebruikers online: 50
Agenda
Active creations

Elianne bereidt leerlingen voor op Kids Run

Geplaatst op: 23 juni 2017

Foto's Inge Huitema

Elianne Huitema gaf vrijdag clinics op De Wijngaard en de Arembergschool. De leerlingen hebben op die manier een uitstekende voorbereiding op de Zwartewaterlandloop, waarvan om 18.15 uur het startschot klinkt van de Rabobank Kidsrun.

Alle kinderen uit de regio krijgen de mogelijkheid om daar 1 of 3 km te lopen. Voor alle kinderen is er een medaille en een ijsje na afloop. Voor de nummers 1, 2 en 3 zijn er in verschillende categorieën een beker te winnen. Om de kinderen daarvoor enthousiast te maken gaf Huitema clinics voor de groepen 3 tot en met 8.

Elianne Huitema had een leuk programma samen gesteld en samen met Marco Mosman en Lucas Fakkert gaf ze deze clinic. Na een tikspel als warming up werden er diverse oefeningen gedaan en uiteraard draaide alles om hardlopen. Vooral de estafette met de dobbelsteen bleek favoriet. Voor alle groepen was er een half uur uitgetrokken maar dit bleek te kort. Meedoen en wil je je naam op het startnummer zodat iedereen je aan kan moedigen? Schrijf je dan voor 5 juli in via www.zwartewaterlandloop.nl. Meer foto’s en film binnenkort op www.zwartewaterlandloop.nl.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice