17 januari 2019 Gebruikers online: 8
Agenda
Active creations

Russchen wint snelschaaktoernooi

Geplaatst op: 13 mei 2018

Schaakclub Het Zwartewater organiseerde het jaarlijkse snelschaaktoernooi. Onder de bezielende leiding van wedstrijdleider Teun Troost werden drie teams ingedeeld.

Nadat een ieder zijn partij gespeeld had, kwam er een winnaarsteam en een verliezersteam uit de schaakbus. De teams werden ingedeeld, de posities werden ingenomen en nu met wederom met 6 minuten bedenktijd op de schaakklok. De strijd barstte in alle hevigheid los. Nadat de partijen gespeeld waren werden de winnaars bekend gemaakt.

In het verliezersteam werd Piet v.d. Zee 1e, Wim Jurgens 2e en Ebo Bos 3e. In het winnaarsteam werd Klaas-Jan v.d.Vinne 3e, Jan Wiers 2e en Jaap Russchen 1e.  Allen kregen een VVV-bon, die door Harm de Jong en Jan Wiers beschikbaar waren gesteld. De schaaktroetelprijs, in de vorm van een heerlijke fles Zwartsluizer bitter, ging ook dit jaar naar Henk Terpstra.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice