12 december 2019 Gebruikers online: 18
Agenda
Active creations

Nieuwe cursussen Het Leerhuis

Geplaatst op: 4 september 2018

In maand oktober starten de volgende cursussen van het Leerhuis:

Op donderdag 11 oktober, Heilige Geest, de Poort Zwartsluis

Op deze avonden samen nadenken en praten over de Heilige Geest. Belangrijkste vraag bij dit alles is, Hoe ontvangen we de Heilige Geest en hoe krijgt deze ruimte in ons leven, zodat hij ook zichtbaar kan worden door de gaven. De avond begint om 19.30 uur en de kosten zijn € 15,- per persoon.

Op dinsdag 16 oktober, Rouwverwerking, De Poort Zwartsluis

Kort na een overlijden van een dierbare is er vaak wel gelegenheid om met familie vrienden en gemeenteleden te spreken over het gemis en de gevoelens die daarbij horen. Na enige tijd kan het stiller om u heen worden. Wij willen daar graag bij helpen dmv een gesprekskring. Deze avonden worden begeleid door een pastoraal medewerker en een rouwbegeleider.

De groepen zullen ook niet groter zijn dan 5-6 personen. Deze avond begint om 19.30 uur en kosten zijn € 15,- per persoon.

En op donderdag 18 oktober, Alternatieve Geneeswijzen, Hervormd Centrum Genemuiden

Wat doet u voor uw gezondheid? We willen allemaal gezond zijn en gezond blijven. Logisch ook dat mensen zich tot verschillende personen en instanties wenden voor hun gezondheid. Wat kunnen we hier vanuit christelijk geloof over zeggen? Waar loopt de grens tussen gezond alternatief en occult? Daar gaan we met elkaar openhartig over spreken, in het licht van Jezus, die onze Heelmeester is. Deze avond begint ook om 19.30 uur en u kunt een vrijwillige bijdrage leveren voor deze avond.

Meer informatie op www.leerhuiszwartewaterland.nl.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice