12 december 2019 Gebruikers online: 27
Agenda
Active creations

Veel activiteiten in Belt-Schutsloot

Geplaatst op: 6 september 2018

In Belt Schutsloot is al een aantal jaren een activiteitencommissie actief. Naast het organiseren en bezetten van een wekelijks koffie uurtje op de dinsdagochtend, wordt er ook één keer in de maand iets georganiseerd in het dorpshuis De Zandbelt. Ook voor het komende najaar staan er weer tal van activiteiten gepland.

Zo is op 21 september het cabaret duo Harm en Roelof uit Sleen gecontracteerd. Zij stellen op humoristische wijze, in het dialect, hedendaagse actualiteiten aan de kaak. Dit door middel van sketches en zang. Zij zijn in de regio zeer bekend en de commissie is dan ook verheugd dat zij de 21e op de Belt kunnen zijn. Kaarten zijn te bestellen via te koop bij de supermarkt op het dorp of te bestellen bij A. Doorenspleet (038 3868059) of via activiteiten@dezandbelt.nl

Op 19 oktober zal er een Bingo georganiseerd worden. Dit op de vrijdagavond van de Herfstvakantie.  Er zijn altijd leuke prijzen te winnen voor jong en oud. Deze avonden vallen altijd goed in de smaak. Gezelligheid staat voorop, maar iets winnen is natuurlijk nog mooier.

En in november zal de Altiband een optreden verzorgen. Deze band uit Meppel is een drumband voor mensen met een verstandelijke beperking. De bandleider is Bert Koster uit IJhorst. De leden hebben er altijd veel plezier in. Er wordt gespeeld op trommels, sambaballen, tamboerijn, bongo en bekken en de bandleider begeleidt het geheel op keyboard. Zoals ze zelf zeggen “het dak gaat eraf”

Voor alle avond geldt dat de toegang voor iedereen is, zowel Beltigers en gasten.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice