18 augustus 2019 Gebruikers online: 21
Agenda
Active creations

Minioren zetten eerste voetbalstappen

Geplaatst op: 20 april 2019

Tekst en foto's Henk Kuik

Onder werkelijk zomerse omstandigheden speelden zaterdagmorgen de minioren, de jongste spelers en speelsters van de vereniging, een aantal oefenwedstrijdjes tegen de leeftijdgenootjes uit IJsselmuiden. Gedurende een uur speelden zij hun eerste wedstrijdjes in een vier tegen vier spel en steeds tegen een andere tegenstander.

Halverwege was er voor iedereen koele limonade en na een uur voetballen was er een verkoelend ijsje, dat door de familie van Andel, waarvan een tweetal kleinkinderen mee voetbalden, werd aangeboden.

Het aantal minioren bij DESZ is momenteel 31. Na deze oefensessie  wordt er in een Minidivisie in Meppel bij MSC, Alcides en FC Meppel op de zaterdagmorgen in competitieverband gespeeld. Naast deze drie organiserende verenigingen en DESZ wordt er deelgenomen door SVN uit Nijeveen, Rouveen en Staphorst.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice