26 april 2024 Gebruikers online: 31
Agenda
Active creations

Tafeltennissers verliezen van Genemuiden

Geplaatst op: 16 september 2019

Deze week moesten de tafeltennissers van team 1, het opnemen tegen GTC team 2, uit Genemuiden. In deze Zwartewaterland wedstrijd was het team van GTC het sterkste. John van Schellen begon aan de wedstrijd en wilde niet verliezen, het bleef spannend tot aan het eind van iedere game.

Maar helaas voor hem hij verloor drie keer met 12-10. Jan Booij speelde sterk, hij kon het in de eerste game nog niet afmaken bij de elf punten, (14-12). Daarna was er winst met 11-9 en 11-7. Roel Santbergen had geen sterke start. Hij wist de eerste game nog wel te winnen met 14-12, maar vervolgens verloor hij er drie. Jan ging door met zijn goede spel en won in drie games. John had het in zijn tweede partij moeilijk. Het krachtsverschil was niet groot, er waren vijf games nodig om tot winst te komen. Roel probeerde van alles maar het lukte niet om het juiste ritme te vinden. De aanval liep niet en dus was het logisch dat zijn tegenstander verdiend won. Na zes partijen was het niet te zeggen wie er met de winst van door ging (3-3). Maar het eindschot van GTC was sterker dan dat van Zwartsluis. De laatste drie wedstrijden gingen mee naar Genemuiden, eindstand 3-6.

Het tweede team speelde thuis tegen ‘s – Heerenbroek, team 1. Het was opnieuw een goed resultaat van, Albert Mooiweer, hij kwam tot twee zeges, Marc de Rijk één zege en Harry de Wit wist tot drie zeges te komen. Door deze zege hebben zij een mooie stap gezet voor een hoge klassering in hun poule. Zij staan nu tweede.

Het derde team speelde ook thuis. De tegenstander was, team 2 van Wijhe. Op deze tafel was ook al veel strijd te zien. Het derde nam een mooie 4-1 voorsprong. Het team van Wijhe knokte zich terug in de wedstrijd. De eindstand was hierdoor een 5-4 zege voor Zwartsluis. Joost de Graaf en Gerwin van Dalfzen wonnen ieder één keer. Invaller Tjallling Wijnia was de grote winnaar met drie zeges.

Het vierde team speelde uit in Hattem, tegen Smash ’70, team 8. Gezien de eerste twee partijen kon het wel eens een latertje worden, alle twee in vijf games. Maar in de derde partij ging het mis voor Harm Hageman, hij liep een spierblessure op en moest de strijd staken. Wout van Dalfzen kwam tot één zege. Wietze Bakker kende een zeer goede avond, hij wist ongeslagen te blijven. De eindstand was hier een 5-4 nederlaag.

Het vijfde team speelde in – en tegen Emmeloord, team 4. Invaller Thimo Smit kwam niet tot winst, maar gaat langzaam beter spelen. Twan Ketelapper wist twee keer te winnen. Tjalling Wijnia, alweer achter de tafel, kwam ook tot twee winstpartijen. De eindstand was hier een 5-4 nederlaag.

Het zesde team speelde uit in Heino. Het elfde team van Heino was een maatje te groot voor ons zesde team. Mark Smit kwam tot één keer winst. Simon l’Amie en Ingmar Steenbergen wisten beide niet tot winst te komen. De eindstand was een  8-1 nederlaag. Ondanks deze nederlaag zit er toch wel vooruitgang in hun spel Dit laten zij vooral zien op de training. Nu nog in de wedstrijden.

 

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice