Agenda
Active creations

DESZ pakt punt in Zuidwolde

Geplaatst op: 7 november 2015

DESZ speelde zaterdag voor het eerst dit seizoen gelijk: bij ZZVV in Zuidwolde werd het 1-1. Koning maakte in de slotfase de gelijkmaker.
De ploeg uit Zwartsluis moest het doen zonder Kamerling, waardoor Danhof een basisplaats kreeg. In een vrij matige eerste helft waren er weinig kansen voor beide ploegen. De beste voor DESZ was voor Moorman. Na een half uur trok de thuisploeg de wedstrijd naar zich toe, maar ook dat leidde tot weinig kansen. Nadat Koning vlak voor rust miste, gingen de ploegen met de beroemde brilstand de rust in.
Daar kwam de thuisploeg het beste uit. Het was aan slecht afwerken en goed keeperswerk van Abma te danken dat het lang 0-0 bleef. Een kwartier voor tijd was de Genemuidenaar echter ook kansloos en leek DESZ opnieuw op een nederlaag af te stevenen.
Zeven minuten later was het echter toch 1-1. Cor Koning rondde een aanval via invaller Robin Rook en Danny Moorman af.