Active creations

Pegasus wint van de hekkensluiter

Geplaatst op: 17 april 2016

Foto's Henk Kuik

Pegasus H1 wist zaterdag met 3-1 te winnen van hekkensluiter Sideout H3 uit Slagharen. De eerste set nam Pegasus de leiding met 5 punten voorsprong, maar deze werden al snel ingelopen door de midaanvallen van Sideout. Zo ging de set gelijk op maar waren het uiteindelijk de bezoekers die de set wonnen met 23-25.

Zowel de tweede (25-16) als derde set (25-17) waren de mannen uit Zwartsluis duidelijk te sterk voor Sideout. Pegasus maakten haar punten met snel aanvallen en ook de slimmigheid speelde daarbij een grote rol. Ook kregen de heren steeds meer grip de midaanvallen met een paar mooie “killblocks”.

Ook de laatste set was Pegasus aan zet maar werd er soms slordig gepasst waardoor aanval niet aan eigen kant werd gehouden; dit zorgde voor lange rally’s en een spannende slotfase met een eindstand van 25-23.

Volgende week spelen de heren hun laatste wedstrijd tegen de huidige nummer 2, die nog steeds om het kampioenschap spelen. Natuurlijk gaat Pegasus er alles aan doen om van deze mannen te winnen.