1 mei 2024 Gebruikers online: 28
Agenda
Active creations

Team Zwartsluis klaar voor de start

Geplaatst op: 9 mei 2016

Team Zwartsluis moet klaar zijn voor de Roparun. Deze week gaat het gebeuren. “We hebben de oefening van vorige week geëvalueerd en de verbeterpunten eruit gefilterd. Ook individueel weet iedereen waar die staat. De conclusie is dat iedereen fit is en klaar voor de tocht. Nu is het zaak om alles heel te houden en fit te blijven”, zegt Bert Feenstra.

Week 18 stond verder in het teken van de Nationale sleepbootdagen. “Drie dagen lang hebben we tijdens dit fantastische evenement op de promenade voor pand 22 gestaan. We verkochten speculaas, loten en gedichtenbundels en zamelden om deze manier geld in voor het goede doel. Tijdens de sleepbootdagen hield ook de hervormde kerk een 2e hand boekenverkoop in het Trefpunt. De opbrengst van deze verkoop ging geheel naar Team Zwartsluis.”

In deze week worden ook de laatste trainingen afgewerkt. Wederom is de Ramspolbrug door veel lopers bedwongen om te wennen aan het klimmen en dalen in het Franse glooiende landschap en er werden nog wat kilometers gefietst. Kortom rust was er nog niet bij met al deze activiteiten.

 

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice