29 april 2024 Gebruikers online: 34
Agenda
Active creations

Nieuwe stap voor Sam Sam

Geplaatst op: 23 juni 2016

Foto's Jan van Kleef

Janneke Potuyt-Boender en Leontien Voorsluijs tekenden donderdag een samenwerkingsovereenkomst. Met de toetreding van interieurstyliste Potuyt komt er binnen SamSam ook ruimte voor duurzame meubels en woonaccessoires. Zorgboerderij Lenteheuvel helpt met het maken van dit nieuwe assortiment.

Vorig jaar mei opende SamSam Zwartsluis haar deuren als onderdeel van Pand 22. Na een succesvol eerste jaar wil SamSam zich naast de tweedehands kleding meer gaan richten op duurzame producten. “Ik vind de winkel verrassend leuk…”, zegt Voorsluijs. “Aanvankelijk vormde de winkel een mooie basis voor de start van Pand 22. Gaandeweg merkte ik dat ik veel plezier heb in de winkel. Bovendien draaien we nog boven verwachting ook. Vandaar dat ik zocht naar een uitbreiding.”

Potuyt is met haar bedrijf Potuyt  Interieustyling & Advies een welkome aanvulling binnen het concept. Zij geeft de winkel een re-styling, waardoor zowel de kleding als de meubels en woonaccessoires beter tot zijn recht komen. De meubels en woonaccessoires die nieuw aan het assortiment van SamSam Zwartsluis worden toegevoegd worden ingekocht en opgeknapt door zowel Potuyt als Voorsluijs.  De basis voor deze artikelen ligt in het duurzame karakter en het hergebruik van materialen staat centraal.

De dames zijn al gestart met het aanpassen van de winkel. Zo is de ingang voor het kantoorgedeelte, Pand 22, verhuisd naar de ingang aan de Kerkstraat. Hierdoor ontstaat er een betere scheiding tussen winkel en kantoor en is er meer ruimte voor het nieuwe assortiment. In de komende tijd zullen de verdere plannen stapsgewijs worden uitgevoerd.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice