3 mei 2024 Gebruikers online: 24
Agenda
Active creations

Watermuze krijgt een vervolg

Geplaatst op: 25 juni 2016

Foto's Jan van Kleef en Teunie Rijfkogel

Ivo Eenkhoorn loopt iets voor 19.30 uur rond met druppels op zijn neus, die vanaf zijn haar naar beneden vallen. Het is sinds de start van Watermuze eigenlijk geen moment droog geweest en dus blijven de last-minute bezoekers thuis. “Toch krijgen we alleen maar goede reacties. We gaan het volgend jaar gewoon weer proberen”, aldus Eenkhoorn, terwijl de Genemuider band Juust de bezoekers in beweging krijgt met een strakke set.

Ook medeorganisator Ewout Kroes is zeker van een vervolg. “De plek is perfect…als het 25 graden was, zou dit een prachtig festival zijn”, weet Kroes. In de gauwigheid zijn zaterdagmiddag her en der partytenten en grote parasols weggehaald. Wie droog wil staan, staat droog. Maar het is niet het loungen in de zon waar de organisatie en bezoekers op hoopten.

Een grote tent achter de hand houden is volgens Kroes niet mogelijk. “Dan krijg je ook met heel ander soort vergunningen te maken en heb je zware eisen voor brandbeveiliging enzo. En een grote tent kost natuurlijk veel geld”, aldus Kroes, die benadrukt dat hij zeer positief is over de bijdrages van het bedrijfsleven uit Zwartsluis, maar ook uit onder meer Meppel en Genemuiden.

Nu nog contact leggen met de weergoden, dan kan er tijdens Watermuze 2017 niks meer misgaan.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice