13 mei 2024 Gebruikers online: 53
Agenda
Active creations

Ook GT-leerlingen hebben hun diploma

Geplaatst op: 16 juli 2016

Ook de GT-leerlingen van het Agnieten College hebben hun diploma gehaald.  Het slagingspercentage van deze afdeling was voor dit schooljaar 99%. Samen met hun familie en naasten werden de geslaagden feestelijk onthaald.

De zaal vulde zich met de aanhang, waarna de geslaagde leerlingen gezamenlijk hun entree maakten in de zaal. Er werd geproost op het behaalde diploma en al dat wat de toekomst mag gaan brengen.

Traditiegetrouw volgde er de presentatie met de pasfoto’s van de leerlingen als brugklasser en één van nu als examen leerling. Een enthousiast applaus vulde de zaal voor deze leuke terugblik in de tijd.

Vervolgens begon het hoogtepunt van de avond, het moment waarom iedereen samen is gekomen; het ondertekenen van het diploma. Vanuit vele hoeken werden foto’s gemaakt om dit unieke moment te vast te leggen.

In de klaslokalen werden de geslaagden ook nog persoonlijk toegesproken door personeelsleden. Leuke anekdotes,  mooie of ontroerende verhalen over leerlingen die vier of vijf jaar een basis hadden op het Agnieten College in Zwartsluis. Na deze persoonlijke woorden kon er nog een hapje en een drankje genuttigd worden om met elkaar in gesprek te gaan over deze ‘’geslaagde’’ avond.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice