9 december 2021 Gebruikers online: 38
Agenda
Active creations

Seizoen begint met derby

Geplaatst op: 5 augustus 2016

Foto's Henk Kuik

Zaterdag speelt het eerste van DESZ zijn eerste oefenwedstrijd in het seizoen 2016-2017. Tegenstander is dan buurman Olympia’28 uit Hasselt.

Na een drietal trainingen deze week onder het nieuwe trainersduo van den Berg en Nugter willen de Sluzigers het geschonden blazoen, degradatie uit de 2e klasse, het komende voetbalseizoen weer oppoetsen. Een eerste stap daartoe zal een goede wedstrijd tegen de Hasselters een eerste stap moeten zijn. Olympia’28, dat promoveerde via de nacompetitie naar de derde klasse zal ongetwijfeld een pittige tegenstander worden op sportpark De Cingellanden. Evenals DESZ waar Tom Kisjes teruggekeerd is op het oude nest en doelman Rene Agterhuis en Karlo Naberman de selectie zijn komen te versterken, heeft ook Olympia’28 zich met een aantal nieuwe spelers versterkt.

De wedstrijd DESZ – Olympia’28 begint om 14.30 uur.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Aquaservice