18 mei 2024 Gebruikers online: 23
Agenda
Active creations

Winterfair zoekt ontwerpers voor logo

Geplaatst op: 7 augustus 2016

Eén van de jaarlijkse hoogtepunten op de evenementenkalender van Zwartsluis is de Winterfair. Niet meer weg te denken. Om dit evenement nog meer ‘cachet’ en herkenbaarheid te geven, wil de organisatie gaan werken met een logo. Hieraan is een ontwerpwedstrijd verbonden. Wie maakt een pakkend logo voor de Winterfair Zwartsluis? Trefwoorden zijn: winter, Zwartsluis, sfeer, herkenning.

“Het is natuurlijk de bedoeling dit logo te koppelen aan al onze uitingen”, legt Eefje Bols namens Sluuspoort uit. “Het winnende ontwerp wordt eigendom van de werkgroep Winterfair Zwartsluis. Aan het winnende ontwerp én de ontwerper wordt ruim aandacht besteed in onze speciale Winterkwartierkrant.”

De werkgroep Winterfair Zwartsluis kiest het winnende ontwerp. Het is de bedoeling aan de bekendmaking daarvan een feestelijk tintje te geven op zaterdag 10 september, dé dag waarop Zwartsluis uit haar voegen barst van de activiteiten.

Ontwerpen kunnen tot uiterlijk 21 augustus worden aangemeld via winterfair@sluuspoort.nl. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met beheerder Eefje Bols van Sluuspoort Zwartsluis, T. 038-3866555.

 

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice