29 april 2024 Gebruikers online: 49
Agenda
Active creations

Dubbeltoernooi bij LTVZ van start

Geplaatst op: 20 augustus 2016

Zaterdag is het Opentennistoernooi van de LTVZ in Zwartsluis van start gegaan. Het door Coop Luuk Kleine gesponsorde tennistoernooi voor dubbels heeft 80 deelnemende dubbels. Dat zijn circa twintig minder inschrijvingen dan in 2015, maar nog steeds een flink deelnemersveld aldus de organisatie. Het toernooi voor mix-, heren- en damesdubbel kent deelnemers uit Hoogeveen, Meppel, Nijeveen, Vollenhove, Zwartsluis, Zwolle, Ruinerwold en De Wijk. Hasselt en Genemuiden zijn niet vertegenwoordigd.
Het toernooi ging zaterdagmorgen van start met de partij Cathy Bemelman/ Bert Vaartjes tegen het als 1e geplaatste mix dubbel koppel Theo Knoops en Anja Westerbeek Kuurman.
Terwijl door enige andere leden de overige banen in gereedheid werden gebracht voor de partijen later op de dag en er nieuwe reclameborden werden aangesleept, dolf het Zwartsluizer koppel Bemelman/Vaartjes het onderspit in de aanvangspartij: 6-2 en 6-2.
Gedurende de gehele week worden er vanaf 19.00 uur poulewedstrijden gespeeld op het tennispark, terwijl in het komende weekeinde de finales zullen plaats vinden. Toeschouwers zijn van harte welkom. Medio september vindt het volgende toernooi plaats in de gemeente Zwartewaterland. Het traditionele Zwartewatertoernooi. Tennisvereniging Hasselt heeft dit haar de organisatie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice