18 mei 2024 Gebruikers online: 17
Agenda
Active creations

Muzikaal programma in de hervormde kerk

Geplaatst op: 26 augustus 2016

Er komen nog een paar Zwartsluizer Zaterdagen aan. Zo is het zaterdag 3 september de traditionele Visdag. Ook is er een muzikaal programma in de Nederlands Hervormde Kerk in Zwartsluis op zaterdag 3 september. Het dubbelduo Connect geeft dan een optreden.

Het dubbelduo Connect wordt gevormd door Jenny van der Steeg en Tiny Ebbinkhuysen (de sopraanstemmen) en Jeanet Kuper en Lian van der Steeg de altstemmen). Vanaf 14.00 uur geven zij een concert met muziek van Tom Parker, bekend van onder andere The Young Verdi, The Young Messias en The Young Amadeus. De zang van het Dubbelduo Connect wordt afgewisseld door Esther Oosterhuis-Kok op dwarsfluit en Ronny Weijs op orgel en piano. Zij spelen muziek uit de Barokperiode tot en met de 21ste eeuw.

Ook op zaterdag 10 september is er een muzikaal programma in de Nederlands Hervormde Kerk in Zwartsluis. Deze zaterdag geeft het koor ‘Laudate Vocalis’ uit Borger een concert. Zij staan onder leiding van Ronny Weijs en krijgen medewerking van Karel van den Berg op orgel en piano, afgewisseld door het duo Wil Boonstra op bandoneon en Ronny Weijs op piano.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice