17 mei 2024 Gebruikers online: 35
Agenda
Active creations

Schaakclub heeft de eerste zetten gedaan

Geplaatst op: 21 september 2016

Afgelopen dinsdagavond vond er in ’t Ende de Algemene Ledenvergadering van schaakclub Het Zwartewater plaatst. Alle negen leden waren aanwezig, die allen hunkerden naar de simultaan die na afloop van de vergadering zou plaats vinden. Henrik Jordan clubkampioen van vorig jaar had deze eer.

Harm de Jong opende de vergadering en stond even stil bij het overlijden van schaaklid Cor Verdoold. De notulen van de secretaris werden goedgekeurd en de penningmeester had de penningen op orde en werd gedechargeerd. Harm bedankte de beide heren voor hun inzet.

Speciale dank ging uit naar Jan Wiers, sponsoring, die HEBO maritiemservice BV. bereid had gevonden de schaakclub te sponsoren. Dit seizoen zullen twee teams van ieder vier schakers voor de OSBO uitkomen, Teun Troost, maakte dit bekend. Henrik Jordan werd clubkampioen en Jan Wiers behaalde de meeste punten in de OSBO competitie, beiden ontvingen een cadeaubon en er werd met de simultaan begonnen. ‘Duits-Giethoornse schaakvriend’ Henrik zorgde voor een prachtige prestatie door vijf partijen te winnen, 1 remise en 2 te verliezen.

Omdat de schaakclub steeds kleiner wordt, zijn de leden dringend op zoek naar schakers, dames of heren. Schroom niet en kom eens langs op dinsdagavond om 19,30 uur in ’t Ende.

 

“ Geen wijze, die zegt dat hij wijs is”

G. J. P. J. (Gerard ) Bolland

Nederlands taalkundige en filosoof

Leefde van 1887-1966

Kijk ook eens bij www.svhetzwartewater.nl

 

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice