3 mei 2024 Gebruikers online: 18
Agenda
Active creations

TTVZ wint en eindigt op derde plek

Geplaatst op: 4 december 2016

Het eerste team van TTV Zwartsluis speelde maandag thuis. Tegenstander was het achtste team van Smash ’70 uit Hattem. Marc de Rijk had een zeer goede avond, hij speelde sterk en wist al zijn wedstrijden winnend af te sluiten. John van Schellen speelde soms van ver achter de tafel, maar aan het eind waren er twee zeges voor hem. Roel Santbergen verving Harry de Wit. Na een ontspannen wedstrijdavond waren er twee zeges voor hem. De eindstand was een 7-3 zege.  In de eindstand is het eerste team op een mooie derde plaats geëindigd, met een puntentotaal van 51 punten uit 10 wedstrijden.

Het tweede team speelde vrijdagavond in Elburg, team één van Batfighters was de tegenstander.  In een gelijk opgaande wedstrijd was de eindstand een 6-4 nederlaag. Roel Santbergen speelde een goede wedstrijd en bleef deze avond ongeslagen. Wout van Dalfzen was als invaller mee, hij speelde goed maar kwam net niet tot winst. Jan Booij sloot de competitie af met één zege. Door dit resultaat eindigde het tweede team op de derde plaats met 53 punten uit 10 wedstrijden.

Het derde team speelde deze week in Wijhe, tegen het tweede team.  Kenneth van Dijk moest de strijd staken met een blessure. Christophe Meijer won twee keer. Tjalling Wynia kwam net niet tot winst. De eindstand was een 8-2 nederlaag.  Dit team eindigde op de vierde plaats. Hun puntentotaal was 41 uit 10 wedstrijden.

Het vierde team speelde thuis tegen het vierde team van Emmeloord.  Wietze Bakker en Wout van Dalfzen wisten ieder één keer te winnen. Harm Hageman kwam niet tot winst. De eindstand was een 8-2 nederlaag.

Dit team moet met een laatste plaats genoegen nemen en hopen op dispensatie. Zij kwamen uit op 35 punten uit 10 wedstrijden.

Het vijfde team speelde in Heino, tegen het tiende team aldaar.  Mark Smit wist twee keer te winnen. Gerwin van Dalfzen wist één keer te winnen en Joost de Graaf sloot een zeer goede week af (mede door de training) hij wist deze avond ongeslagen te blijven. Door winst in het dubbelspel  was de eindstand een 7-3 zege. Zij sloten de competitie af op de vierde plaats met een puntentotaal van 46 uit 10 wedstrijden.

Zaterdagmorgen was de jeugd van Zwartsluis weer te vinden in de regio.

Het eerste team speelde tegen het eerste team van Wijhe.

Puck Louw wist drie keer te winnen. Nynke Wegerif kwam deze week  tot twee keer winst. Max Louw kwam tot één keer winst. De eindstand was een 7-3 zege. Zij eindigden op de laatste plaats, met 36 punten.

Het tweede team speelde tegen TTZwolle, team drie. Lukas Zwanepol en Quinten Beugelin kwamen niet tot winst. Twan Ketelapper won twee keer. Ook was er winst in het dubbelspel. En zo kwam de eindstand op een 7-3 nederlaag uit. Zij eindigden op de vijfde plaats met 40 punten.

Het derde team speelde tegen TTZwolle, team vier. David Hoen kwam deze week tot één keer winst. Edward de Wit won twee van zijn wedstrijden. Thimo Smit wist ook één keer te winnen. De eindstand was een 5-5 gelijkspel. Zij eindigden op de laatste plaats met 29 punten.

Het vierde team speelde tegen het negende team van Kampenion uit Kampen. Ingmar Steenbergen en Yannick Meijer kwamen tot twee keer winst. Jelle Wiersma kwam niet tot winst. De eindstand was een 8-2 zege. Zij eindigden op de vijfde plaats met 39 punten.

Het vijfde team speelde tegen het vijfde team van TTZwolle. Salo Veld kwam niet tot winst. Ramon Albers wist twee keer te winnen. Door de winst in het dubbelspel kwam de eindstand op een 3-2 overwinning. Zij mogen zich kampioen noemen!

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice