7 mei 2024 Gebruikers online: 32
Agenda
Active creations

Busvervoer aangepast door werk aan brug

Geplaatst op: 17 februari 2017

Wie dit weekend met de bus vanuit Zwartsluis reist moet goed opletten. Connexxion past op zaterdag en zondag haar bustijden aan. Dit heeft alles te maken met de werkzaamheden met de brug in Zwartsluis. De bussen vertrekken ongeveer tien minuten eerder dan normaal. Dit is te lezen op het reisinformatiebord wat bij het busstation in Zwartsluis staat. 

Het busvervoer van en naar Zwolle wordt omgeleid via de pont naar Genemuiden. Dit kan tot een extra reistijd leiden. Alleen het busstation in Zwartsluis zal dit weekend worden aangedaan. De overige bushaltes, tussen Zwartsluis en Hasselt, komen dit weekend dan ook te vervallen.

De bushaltes Nieuwesluis, Kranerweerd, De Velde, Kloosterziel en Hasselt Stadsweg zullen niet aangedaan worden. Reizigers kunnen opstappen bij de Scheepswerf in Hasselt. Ook kan de reiziger gebruik maken van de fietspont van het Museum. Deze zal varen vanaf de Handelskade tot aan de scheepswerf van Geertman en weer terug. Eenmaal aan de Handelskade kan de reiziger opstappen bij het Busstation van Zwartsluis.

Vanaf maandag zal het busvervoer weer haar normale route gaan hervatten. Dan moet de noodbrug op haar plek liggen waardoor al het verkeer weer van de brug gebruik kan maken. Het overige verkeer kan via Meppel reizen naar Zwolle.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice