6 mei 2024 Gebruikers online: 29
Agenda
Active creations

’t Kraantje heropent met een open huis

Geplaatst op: 14 maart 2017

Het nieuwe Kraantje opent op zaterdag 1 april de deuren met een open huis. Tussen  14.00 en 18.00 uur is iedereen van harte welkom voor een kijkje. Vanaf die datum kunnen bezoekers eten en drinken onder de indrukwekkende gebinten, die jarenlang dienst deden als sluisdeuren in Antwerpen.

Wie de verbouwing een klein beetje heeft gevolgd via kranerweerd.nl of wellicht eens op de jachthaven geweest is zal het kunnen beamen: het nieuwe Kraantje wordt een bijzondere gelegenheid. De prachtige oude balken in combinatie met de grote glaspartij en het uitzicht over de jachthaven maken het tot een unieke locatie.

Peter Platje, die na zijn tijdelijke restaurant in Wanneperveen straks weer dagelijks te vinden is in Zwartsluis, heeft bijzonder veel zin om te starten. Met het open huis op zaterdagmiddag 1 april wil hij bovendien iedereen de kans geven om ’t Kraantje met eigen ogen te komen aanschouwen.

Het nieuwe eetcafé is onderdeel van een grondige renovatie van Jachthaven De Kranerweerd. ’t Kraantje is voor gasten van de jachthaven en passanten een prachtige locatie voor een heerlijke lunch, diner of een drankje. Je kunt er aanmeren met de boot of gratis parkeren voor de deur. Ook is er een oplaadpunt voor elektrische fietsen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice