3 mei 2024 Gebruikers online: 28
Agenda
Active creations

Veilig het water op met Koos Slurink Watersport

Geplaatst op: 17 maart 2017

Koos Slurink Watersport hield donderdag in samenwerking met scheepstechniek Arjan Rigterink een geslaagde thema-avond voor booteigenaren in de winkel aan de Stationsweg.

Er waren rond de dertig aanwezigen op de avond waarbij Rigterink klanten vertelde over de voorbereiding van de tewaterlating van hun schip. Onderwerpen die aan bod kwamen waren het (motortechnisch) onderhoud en het vaarklaar maken voor het komende vaarseizoen.

Arjan Rigterink heeft een bedrijf in de scheepstechniek en is tevens werkzaam bij de brandweer. Met zijn jarenlange professionele ervaring in de branche was hij de aangewezen persoon om klanten te laten zien waar ze op moeten letten voor een veilige en prettige vaart. Tevens was er een hapje en een drankje en de mogelijkheid in de winkel de benodigde zaken voor de boot aan te schaffen tegen een leuke korting. “We zijn zeker voornemens te kijken of er mogelijkheden zijn dit vaker te organiseren”, aldus Johan Slurink.

Geïnteresseerden in de activiteiten van de firma kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief door een mail te sturen naar info@koosslurink.nl.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice