20 mei 2024 Gebruikers online: 10
Agenda
Active creations

Tafeltennissers beleven moeilijke tijden

Geplaatst op: 20 maart 2017

Het eerste team van TTV verloor deze week thuis tegen Smash-In, team 1. De spelers uit Ens zijn zeer sterk, een zege was dan ook niet te verwachten.

Marc de Rijk is wel goed bezig, maar de overtuiging ontbreekt op dit moment. Deze ronde verloor hij twee partijen na drie games. In zijn derde partij zat veel spanning, helaas voor hem moest hij na verlies in de vijfde game (12-10) drie nederlagen incasseren.

John van Schellen begon zijn eerste twee partijen met game winst, toch ging de winst naar zijn tegenstander. In zijn derde partij wist hij zijn tegenstander goed onder druk te houden en sloot hem af met een mooie zege. Invaller Roel Santbergen begon sterk met twee game zeges. De derde game ging verloren maar in de vierde herstelde hij zich goed en won deze. In de overige twee partijen bood hij veel tegenstand, verlies na vijf games en in de laatste partij, verlies na vier games. Het dubbelspel ging ook al naar Smash-In, wat de eindstand op een 8-2 nederlaag bracht.

Het tweede team moest uit spelen tegen Smash ‘70, team 7. In Hattem gingen zij de strijd aan met de koploper. Deze week speelde Aldert Vegter mee. Roel Santbergen en Jan Booij knokten voor ieder punt, maar helaas zat er deze week geen winstpunt in. Vegter won één keer, de tegenstander had moeite met het nopjesrubber van hem. De overige twee partijen gingen verloren. Het dubbelspel was een mooie partij, maar helaas geen winst. De eindstand was een 9-1 nederlaag.

Het derde team speelde thuis tegen het negende team van Heino.

Kenneth van Dijk won drie keer. Aldert Vegter een goede aanwinst voor Zwartsluis, won twee van zijn drie partijen. Invalster Bianca Meijer kwam niet tot een zege.  Door het verlies in het dubbelspel kwam de eindstand op een 5-5 gelijkspel uit.

Het vierde team speelde in Emmeloord tegen het derde team. Wietze Bakker deed het niet slecht, maar er zat helaas voor hem maar één winstpartij in. Tjalling Wynia speelde goed en wist tot twee zeges te komen. Wout van Dalfzen was weer lekker op dreef.  Hij kwam weer tot twee keer winst. Door de nederlaag in het dubbelspel kwam de eindstand op een 5-5 gelijkspel.

Het vijfde team speelde in Heerde tegen het vijfde team van Vined.  Twan Ketelapper speelde opnieuw mee. Hij kwam twee keer tot winst. Gerwin van Dalfzen won al zijn partijen en Mark Smit won één keer. De eindstand was een kleine 6-4 zege.

Ook de jeugd kwam zaterdag weer thuis in actie. Het was een tweestrijd tussen Zwartsluis en Genemuiden.

Het eerste speelde tegen het tweede van G.T.C. Twan Ketelapper, Jonathan Booij en Edward de Wit wonnen ieder drie keer. In het dubbelspel was er ook winst.  De eindstand was een prachtige 10-0 zege.

Het tweede team speelde tegen het vierde van G.T.C. Ingmar Steenbergen, David Hoen en Thimo Smit wisten ook al met 10-0 te winnen.

Het derde team speelde tegen het derde van G.T.C. Salo Veld speelde lekker en kwam tot één keer winst. Jelle Wiersma wist tot twee zeges te komen en Ramon Alberts kwam tot drie zeges. Ook was er winst in het dubbelspel. De eindstand was een mooie 7-3 zege.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice