29 april 2024 Gebruikers online: 33
Agenda
Active creations

Jeugd tafeltennis doet mee om de titel

Geplaatst op: 2 april 2017

Het eerste jeugdteam van TTVZ speelde zaterdagmorgen een goede wedstrijd. De jongens deden in de strijd voor het kampioenschap goede zaken. De concurrent (Dronten) moet ook met grote cijfers winnen om mee te blijven doen. Edward de Wit begon deze wedstrijd wat onzeker, hij verloor deze partij. In de andere twee partijen was er een goed herstel. Hij sloot ze winnend af.

Jonathan Booij begon ook met een verliespartij. in de resterende partijen liet hij zien dat hij veel variatie in zijn spel kan leggen. Door deze manier van spelen wist hij de resterende partijen winnend af te sluiten. Twan Ketelapper speelde met veel zelfvertrouwen. Hij speelde met zijn tegenstanders. Hij had vanaf het begin in de gaten dat hij ze wel kon verslaan. Aan het eind van de morgen waren er drie zeges voor hem. Het dubbelspel ging ook goed, door de winst kwam de eindstand op een mooie 8-2 zege uit.

Het tweede team speelde tegen TTZwolle, team 4. Het was een zware wedstrijd voor ons tweede. Yannick Meijer en Thimo Smit speelden sterke partijen, helaas zat er voor hen beiden niet meer in dan één winstpartij. Ingmar Steenbergen zorgde voor een grote verrassing door een speler van Zwolle zijn eerste nederlaag toe te brengen. Later won hij nog één keer en kwam de eindstand op een 6-4 nederlaag uit.

Het derde team speelde tegen De Veluwe, team 6, uit Apeldoorn. Ian Smit, Ramon Alberts en Jelle Wiersma waren in iedere partij dichtbij een zege, maar helaas, alle partijen gingen naar De Veluwe. De eindstand viel met de 10-0 nederlaag veel te groot uit. Met een 5-5 was het redelijker geweest.

Het eerste team speelde deze week thuis tegen GTC uit Genemuiden, team 2. In deze wedstrijd was er een meevaller voor Zwartsluis, GTC had maar twee spelers. Marc de Rijk speelde iets beter maar nog steeds onder zijn kunnen. Dit keer kwam hij weer net niet tot winst. John van Schellen won twee partijen. Harry de Wit kwam ook tot twee keer winst. De eindstand was een 8-2 zege.

Het tweede team speelde ook thuis tegen Vined uit Heerde, team 3. Invaller Bianca Meijer speelde goed, was dicht bij een zege maar won helaas niet één keer. Roel Santbergen won twee partijen. Jan Booij wist tot één zege te komen. Santbergen en Booij wonnen ook het dubbelspel. De eindstand was een kleine 6-4 nederlaag.

Het derde team speelde in ’s-Heerenbroek tegen het eerste team aldaar. Tjalling Wynia kwam niet tot winst. Kenneth van Dijk wist één keer te winnen. Christophe Meijer terug van een blessure, kwam tot drie zeges. De eindstand was een 6-4 nederlaag.

Het vierde team speelde tegen het vijfde team van NTC Leogang, uit Nunspeet. Tjalling Wynia speelde goed maar kwam in al zijn partijen niet tot winst. Wout van Dalfzen kwam deze week net niet tot een zege. Wietze Bakker gaat weer beter spelen, in deze partijen ging, op één na alle winst nipt naar de tegenstander. De eindstand was een 9-1 nederlaag.

Het vijfde team speelde in Ens tegen Smash-In, team 3. Mark Smit won twee keer. Joost de Graaf won één keer. Gerwin van Dalfzen was weer lekker bezig, hij bleef deze avond ongeslagen. Door de winst in het dubbelspel kwam de eindstand op een fraaie 7-3 zege.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice