16 mei 2024 Gebruikers online: 22
Agenda
Active creations

Schoonewelle nodigt vrienden uit

Geplaatst op: 3 april 2017

Komende zaterdag wordt de 2e Vriendendag van Museum Schoonewelle gehouden, dit jaar georganiseerd samen met een aantal studenten van AOC de Groene Welle in Zwolle.

Er zijn verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud: een veiling van overtollige museumstukken en natuurboeken; er is een speurtocht op de turfeiland; preparateur Jentai van Grevenhof laat zien hoe je een dier moet prepareren (opzetten); er kunnen braakballen geplozen worden; Arnold Lassche houdt een lezing over de roofvogeltrek in Georgië; er is een meet and greet met allerlei soorten exotische dieren en de Sluuspoort 1 ligt klaar voor een havenvaartochtje.

De exposities ‘Eeuwenoude Sporen’, de nieuwe hoofdexpositie en ‘Binnenkijkje met röntgen’ zijn ook zeer de moeite waard om te bekijken.

De Vriendendag wordt georganiseerd voor ‘vrienden’ en alle andere belangstellenden. U kunt al ‘vriend’ worden van Museum Schoonewelle. Voor € 12 (gezinnen) of €  15 (families) heeft u het hele jaar gratis toegang tot het museum en de exposities. Deelname en toegang op 8 april is gratis. Een dag vol activiteiten, iedereen is welkom.

Meer informatie over de tijden op www.sluuspoort.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice