29 april 2024 Gebruikers online: 33
Agenda
Active creations

Tafeltennissers kunnen degradatie niet voorkomen

Geplaatst op: 23 april 2017

Het eerste team kon in de laatste wedstrijd van de voorjaarscompetitie niet tot winst komen. In Ens leden Harry de Wit, John van Schellen en Marc de Rijk een zware nederlaag. In de met 9-1 verloren wedstrijd was het Marc de Rijk die het ene punt binnen haalde. Zij eindigden op de voorlaatste plaats, wat degradatie inhoudt.

Het tweede team speelde zich in de laatste wedstrijd naar een 6-4 nederlaag. Tegen koploper Smash ’70, team 7 uit Hattem, speelde Jan Booij zich naar twee zeges. Roel Santbergen kwam net niet tot winst. Invaller Aldert Vegter won één keer. Het dubbelspel van Santbergen en Booij was weer goed, zij pakten het vierde punt in de met 6-4 verloren wedstrijd. Het tweede team pakte zo net genoeg punten om in dezelfde klasse te blijven.

Het derde team speelde om het kampioenschap in Heino. De wedstrijd moest gewonnen worden.Helaas zij bleven steken op een gelijkspel. Tjalling Wynia kwam niet tot winst. Kenneth van Dijk en Christophe Meijer wonnen ieder twee keer. Ook wonnen deze twee het dubbelspel.

Het vierde team speelde tegen Emmeloord, team 3. Dit team moest met 10-0 winnen om zich te handhaven, helaas werd het werd 7-3 zege. Bianca Meijer, Wout van Dalfzen, Harm Hageman, Tjalling Wynia en Wietze Bakker mogen het in het najaar een klasse lager proberen.

Het vijfde team speelde de laatste wedstrijd tegen Vined, team 5 uit Heerde. Twan ketelapper (één keer winst), Mark Smit (geen winst) en Gerwin van Dalfzen (twee keer winst), kwamen niet verder dan een 6-4 nederlaag. Zij behaalden de tweede plaats in de eindstand.

De jeugd sloot de competitie af met goede resultaten.

Het eerste team, zoals eerdere berichtgeving werd kampioen.

Het tweede team moest ondanks de zege van 10-0 op en in Kampen afwachten. David Hoen, Ingmar Steenbergen, Yannick Meijer en Thimo Smit konden ook kampioen worden maar dan moest Zwolle verliezen. Helaas dat deden zij niet en zo is het tweede op de tweede plaats geëindigd.

Het derde team speelde een mooie competitie en kwam uit op de vijfde plaats. Ian Winton Smit, Salo Veld, Jelle Wiersma en Ramon Alberts kunnen terug kijken op een mooi leerjaar.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice