18 mei 2024 Gebruikers online: 22
Agenda
Active creations

Nieuw in Team Zwartsluis: Jaap Muis

Geplaatst op: 1 mei 2017

Nieuw in Team Zwartsluis dit jaar: Jaap Muis. De 68-jarige inwoner van Zwartsluis vertelt over zijn beweegredenen om als fietser aan de monstertocht van Parijs naar Rotterdam deel te nemen.

Wat doe je in het dagelijks leven?

“Ik mag genieten van mijn gepensioneerde leeftijd, maar dat wil niet zeggen dat ik achter de geraniums zit. Ik doe nog veel vrijwilligers werk bij SV DESZ. Ik doe de ledenadministratie en ben scheidsrechters coördinator. Tevens ben ik actief als voorzitter van arbitragecommissie van elf voetbalverenigingen in de regio. En waar ik heel veel plezier aan beleef is de vakanties op het mooie Griekse eiland Kreta waar wij al jaren naar toe gaan.”

Waarom doe je mee?

“Ten eerste voor het goede doel. Ik ken veel mensen die kanker hebben of er aan zijn overleden. Ik heb mijn eigen ouders verloren aan kanker. Ik was vorig jaar al zijdelings betrokken bij het team vanwege de KEI-brigade. Tevens gaf het mij een kick bij het uit zwaaien van het team in Zwartsluis en binnen halen van het team op de Coolsingel in Rotterdam. Ik heb toen gezegd als volgend jaar het team Zwartsluis weer mee doet dan wil ik heel graag mee. Ik wil ook graag mee omdat mijn zoon Marc Jan meedoet, zodat we dit samen kunnen meemaken. Het lijkt mij een geweldige uitdaging om deze klus samen als team te klaren.”

 

 

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice