5 mei 2024 Gebruikers online: 35
Agenda
Active creations

Team Zwartsluis is klaar voor de Roparun

Geplaatst op: 29 mei 2017

Na maanden van voorbereiding begint Team Zwartsluis zaterdag voor de tweede keer aan de Roparun. Onder welke omstandigheden is nog onduidelijk. “De weersverwachting vliegt op en neer: van heel warm naar wat koeler met regen. We wachten het maar af en houden met alles rekening. In tegenstelling tot vorig jaar wordt ons in ieder geval nachtvorst bespaard. De komen de dagen worden de puntjes op de i gezet en laatste voorbereidingen gedaan. De vrachtwagen wordt ingepakt, de bussen geprepareerd en de laatste trainingen gedaan”, aldus Bert Feenstra.

Een van de laatste sponsoracties leverde afgelopen zondag nog 225 euro op. De Gereformeerde Vrijgemaakte kerkĀ hield namelijk een deurcollecte. Gemeentelid Sanne Spans gaat mee als fietser van het team en heeft middels en presentatie het team en goede doel onder de aandacht gebracht.

Net als vorig jaar is er weer een uitzwaaimoment. Dat gebeurt om 10.00 uur bij de Firezone. Alle inwoners kunnen de teamleden nog een ‘hart onder riem’ steken. Vervolgens de verrichtingen volgen? Kijk dan op de Facebookpagina van Team Zwartsluis of http://www.roparunlive.nl. Uiteraard is er ook op Zwartsluis Actueel weer van alles te lezen over het team.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice