2 mei 2024 Gebruikers online: 34
Agenda
Active creations

Vervolg op Dansen in De Schans

Geplaatst op: 29 mei 2017

Op 17 juni organiseren Steunpunt Mantelzorg, Welzijn Ouderen en Jeugdsoos Esclusa een dans/spel avond in de Schans. Eerder dit jaar werd deze activiteit met veel succes ook gehouden.

De enthousiaste jonge deejays Stefan Kin en Martijn Eikelboom  hielden rekening met ieders muzieksmaak. De vrijwilligers van de Nieuwe Schans verzorgden deze avond de catering met hulp van de jongeren. Een trotse Schans bewoner heeft deze avond intens genoten van zijn kleinzoon die een van je dj’s was.

“Heerlijk om te ervaren dat muziek verbindt ,ontspant en vrolijk maakt. Dit geldt zowel voor mensen met geheugenproblematiek als voor mensen met een geestelijke of lichamelijke beperking.

Ditmaal zal de avond een invulling krijgen met nog meer interactie tussen jong en oud, dit  gaan we doen door gebruik te maken van Oud Hollandse spelletjes”, zegt Lia Ruitenberg van IJsselheem.

“We nodigen familieleden, mantelzorgers, jongeren en buurtbewoners van harte uit om op deze avond een dansje te wagen en een spelletje samen te spelen.Tegen een kleine betaling is er een hapje en een drankje. De avond start om 19:00 en is rond de klok van 20:30 afgelopen.”

Voor informatie kunt u terecht bij Lia Ruitenberg Mantelzorgconsulent:06-13014955 of l.ruitenberg@ijsselheem.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice