5 mei 2024 Gebruikers online: 40
Agenda
Active creations

Bijeenkomst over toekomst Winterfair

Geplaatst op: 30 mei 2017

De toekomst van de Winterfair staat vanavond centraal op een bijeenkomst in De Sluuspoort. Uit een eerdere bijeenkomst in april blijkt dat na een jaar afwezigheid een doorstart mogelijk moet zijn. De Sluuspoort wil het evenement in ieder geval blijven ondersteunen.

Vorig jaar stokte de organisatie na een reeks van acht Winterfairs op de tweede zaterdag van december. Een aantal straten trok zich terug uit de organisatie, waarna er wel een zeer afgeslankt evenement was. Daarom werd er in april gesproken over de toekomst. “Voornaamste conclusie tijdens het gesprek: Winterfair Zwartsluis is een waardevol sfeervol evenement, dat wellicht beter tot z’n recht zal komen als het meer in het centrum van het dorp zal plaatsvinden”, schrijft De Sluuspoort op Facebook.

“De stand van zaken is dat Sluuspoort als Stichting bereid blijft Winterfair Zwartsluis te ondersteunen wat betreft vergunning, verzekering, contact met gemeente e.d.. Voorwaarde is wel, dat er een nieuwe werkgroep wordt gevormd (ongeveer 4 personen) dat de coördinatie van het evenement op zich neemt.”

Vanavond wordt verder gesproken vanaf 19.30 uur.  “Wie goede herinneringen heeft aan Winterfair Zwartsluis, bereid is om over het evenement na te denken, er over te praten, het welke vorm dan ook te geven en wat tijd in de voorbereiding te steken, moet vanavond komen. Zwartsluis is het waard!”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice