27 april 2024 Gebruikers online: 71
Agenda
Active creations

Geloof, Hoop en Liefde naar Zwartsluis

Geplaatst op: 5 juni 2017

Het bekende tv-programma Geloof, Hoop en Liefde komt naar Zwartsluis. De programmamakers zoeken medewerking vanuit het dorp. “Wie wens je Geloof, Hoop of Liefde? Of, wil je iemand bedanken, troosten, verrassen of ontroeren met één van deze letters? Op dinsdag 20 juni staan de letters G, H en L bij de Handelskade, bij de picknicktafel bij het bord van Sluuspoort. Daar kunt u uw persoonlijke boodschap op de letter schrijven om de letter daarna uit te delen”, laat de redactie weten.

“Bij deze letters is de cameraploeg van het TV-programma Geloof, Hoop en Liefde aanwezig om opnames te maken. We zien er naar uit om je te ontmoeten! Als je een tip hebt voor de redactie, iets wilt vragen of voorleggen? Graag! Mail naar jesseke@eo.nl.”

In het najaar is onder andere Zwartsluis de arena van een aflevering Geloof en een Hoop Liefde. Geloof en een Hoop Liefde is van maandag t/m donderdag te zien om 17:50 op NPO2. Elke dag staat een andere plaats centraal, en op 11 september 2017 is dat Zwartsluis. De historie, de inwoners, inspirerende en dorpse verhalen en de gemaakte beelden op Zwartsluis onder Zeil. De opnames zijn nog in volle gang, mocht u er deel van uit willen maken of ideeën hebben: laat het ons weten.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice