1 december 2022 Gebruikers online: 17
Agenda
Active creations

Water Music wederom een muzikaal decorstuk

Geplaatst op: 7 juli 2017

Tekst en foto's: Teunie Rijfkogel

Een sfeervolle, intieme setting aan de Handelskade met de ZS13 op de achtergrond. Dat is waar Erwin Nyhoff samen met het Symfonisch Blaasorkest Overijssel de sterren van de hemel speelde. De vierde editie van Water Music, dat dit keer voor de tweede keer in Zwartsluis plaatsvond, bracht wederom een avond vol muzikaal vertier. 

Nadat de lopers van de Zwartewaterlandloop gehuldigd waren, begon het orkest te spelen onder leiding van dirigent Alfred Willering. Diverse bekende stukken werden opgevoerd, waarbij de muzikale kwaliteiten van het orkest goed tot uiting kwamen. Ook Erwin Nyhoff liet zich van zijn beste kant zien. Met hits van onder meer Leonard Cohen, Chuck Berry, Bruce Springsteen en David Bowie wist hij jong en oud te vermaken.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Aquaservice