27 april 2024 Gebruikers online: 62
Agenda
Active creations

Tafeltjesmarkt in de Zandbelt

Geplaatst op: 9 juli 2017

Op 29 juli organiseert de activiteitencommissie van het dorpshuis ‘De Zandbelt’ in Belt-Schutsloot een tafeltjesmarkt. Dit is een vorm van markt die minder bukken vraagt van zowel de verkopers als de bezoekers. Ieder van de dorpelingen die zich meldt kan gratis over een tafeltje beschikken en mag dan verkopen wat op of onder het tafeltje past. (160X80) Van tevoren aanmelden wordt door de organisatoren zeer gewaardeerd.

Als het mooi weer is wordt er buiten gehandeld en bij minder weer is het dorpshuis beschikbaar om binnen te verkopen. Er worden, naast de consumpties die het dorpshuis biedt, op de tafeltjes geen levensmiddelen of eetwaren te koop aangeboden. Er zullen allerlei artikelen te koop worden aangeboden door zowel de jeugd van het dorp als de volwassenen. Een rondje kijken en kopen is dus voor ieder de moeite waard! Aanmelding voor verkoop kan nog steeds per email via activiteiten@dezandbelt.nl.
De markt is van 13.30 tot 16.30 uur op 29 juli 2017.

De markt wordt gecombineerd met een puzzelvaartocht. Deze werd eerder afgelast en uitgesteld wegens de zeer slechte weersverwachting. Informatie hierover volgt later of via de website!

De koffieuurtjes op de dinsdagmorgen worden voor de zomer onderbroken. De laatste was op 4 juli en op 22 augustus wordt het koffieuurtje dan weer hervat.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice