2 mei 2024 Gebruikers online: 47
Agenda
Active creations

Bridgeclub gaat op kroegentocht

Geplaatst op: 1 september 2017

De Sluziger Bridgeclub is klaar voor het nieuwe seizoen en schudt zaterdag 9 september de kaarten voor de jaarlijkse zomerdrive. Ook dit keer in de vorm van een gezellige en uitdagende kroegentocht. Niet alleen bridgers van Sluziger Bridgeclub zijn van de partij bij dit evenement;  vanuit tal van plaatsen komen enthousiaste bridgers naar Zwartsluis voor deze, inmiddels gerenommeerde, bridgedrive.

Na de ontvangst in Hotel Zwartewater klinkt om 10.00 uur het startsein voor de eerste ronde in de diverse ‘kroegen’ van Zwartsluis. De bridgers zijn deze dag in actie (te zien) in Sluuspoort, de Albatros, de Blizzard, de Burgemeester en de Vollenhoofsche Poort. Er worden zeven rondes van elk 30 minuten afgewerkt. Binnen dit halve uur worden vier spellen gespeeld. Na elke ronde wordt er gewisseld van locatie. Er wordt in drie lijnen gespeeld, waarvoor in elke lijn drie prijzen beschikbaar zijn. De wisselbeker gaat naar het paar met het hoogst behaalde percentage van de drie lijnen.

Aan het einde van de dag, naar verwachting rond 17.00 uur, vinden afsluiting en prijsuitreiking plaats in Hotel Zwartewater.

Geïnteresseerd in het bridgespel? Informatie over een beginnerscursus of de kennis van het bridge wat opfrissen? De voorzitter van de Sluziger Bridgeclub,  Alien Feijth, is belangstellenden graag van dienst. Zij is bereikbaar via T. 038-3316339 / 0655197808.

 

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice