29 april 2024 Gebruikers online: 51
Agenda
Active creations

Speeltuin Marijkestraat feestelijk geopend

Geplaatst op: 9 september 2017

Tekst en foto: Teunie Rijfkogel

Het is het initiatief van buurvrouwen Gerie en Angelique: een spiksplinternieuwe speeltuin voor de kinderen uit de buurt. Met een grote glijbaan, een dubbele schommel, twee wipkippen en een mooie picknicktafel hebben de kinderen nu volop speelgelegenheid. De ondergrond van kunstgras maakt het plaatje compleet. 

De opening van de speeltuin gebeurt in bijzijn van wethouder Visserman. Hij roemt de buurvrouwen en de sponsoren voor dit geweldige initiatief. “Jullie mogen er trots op zijn dat jullie dit met elkaar hebben neergezet. Burgerinitiatieven steunen we graag. Het is mooi als mensen samenwerken om dingen voor elkaar te krijgen en dit is daar een perfect voorbeeld van.”

Terwijl de ouders en betrokkenen zich tegoed doen aan koffie en taart, stuiven de kinderen na de opening op de speeltoestellen af. De toestellen zijn nat door de aanhoudende regen, maar daar trekken ze zich niets van aan. Er wordt naar hartenlust geschommeld en anderen zijn zo enthousiast dat ze met veel lawaai tussen de toestellen door stuiven. Het is ongetwijfeld een initiatief waar men nog jarenlang plezier van zal hebben.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice