19 mei 2024 Gebruikers online: 38
Agenda
Active creations

‘Sanne van de slager’ nu ook Sanne van Jemako

Geplaatst op: 29 september 2017

Sanne Spit heeft zich ingeschreven bij de kamer van koophandel: ze verkoopt de schoonmaakproducten van Jemako. “Ik vind het leuk om mensen enthousiast te maken voor de producten”, zegt Spit, die ook gewoon drie dagen in de week bij Slagerij Bruintjes blijft werken.

Dat doet ze al twaalf jaar met veel plezier. “Maar je denkt wel eens na wat je in de rest van je leven wilt doen. Zo is dit idee eigenlijk ontstaan. Verkopen, presenteren en omgaan met mensen vind ik leuk. En dat komt allemaal bij de verkoop van Jemako kijken. Ik werk in een hele brede regio rondom Zwartsluis”, vertelt de nieuwe onderneemster. Bij haar deur aan de Karekietstraat is al te zien dat ze Jemako-verkoper is. RS Service heeft dat verzorgd.

Jemako staat bekend om de schoonmaakmiddelen die lang meegaan. Meer dan vijfhonderd producten heeft het bedrijf in het assortiment. “Verkoop gaat allemaal via presentaties, zoals dat bijvoorbeeld bij Tupperware het geval is. Je kunt een avond voor meerdere potentiële klanten organiseren, maar uiteraard kan ik ook gewoon bij één huishouden langs komen. Het mooie van Jemako is dat het heel lang meegaat, tot tien jaar aan toe. De aanschafprijs ligt hoger dan de standaard schoonmaakproducten, maar op de lange termijn verdien je dat terug. Bovendien werkt Jemako heel gemakkelijk.”

Sanne heeft een opleiding voor de verkoop achter de rug en hoopt een succes te maken van haar bedrijf. “En daarnaast blijf ik in de slagerij werken. Dat vind ik ook nog steeds heel leuk om te doen.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice