Active creations

DESZ pakt ongeslagen koploper

Geplaatst op: 28 oktober 2017

Foto's Henk Kuik

DESZ stuurde zaterdagmiddag de tot nu toe ongeslagen koploper VV Pelikaan S. met een nederlaag naar huis. Tegen de ploeg met veel gerenommeerde amateurvoetballers in de gelederen werd het 3-1.

DESZ speelde vanaf het begin een sterke wedstrijd. Dat leidde tot kansen voor Koning, Kisjes en Moorman, maar aan de andere kant geselde Pelikaan de lat. Na een dik half uur profiteerde Kisjes van een grove verdedigingsfout van Pelikaan. In de blessuretijd van de eerste helft kwamen de gasten toch nog op 1-1. Dat was gezien het spelbeeld ook terecht.

Na de rust kon DESZ na een uur spelen het duel beslissen. Eerst schoot Kisjes een vrije trap binnen en even later bezorgde invaller Bakker de bal bij Koning, die de 3-1 maakte. Pelikaan S. probeerde het daarna nog wel, maar wist de goal niet meer te vinden.